צילום׃ jupiter images
גרניטה תותי שדה צ'ילי ושמפניה עם שיפודי שרימפס צרובים
סינפוניה מופלאה של טעמים ריחות ומרקמים
שפים יולי וחן מזרחי | mako
| פורסם 02/11/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
300 גר תותי שדה נקיים
1/4 כוס שמפניה (ניתן להחליף ביין לבן מבעבע)
1 סמ פלפל צ'ילי ירוק
5 עלי בזיליקום
מיץ לימון
1 כפית סוכר
6 שרימפסים משופדים על שני שיפודים (3 בכל אחד)
אופן ההכנה:
את כל חומרי הגרניטה (למעט שמפניה) טוחנים בבלנדר עד לקבלת מסה אחידה. מעבירים לקערה ומוסיפים שמפניה. מעבירים למקפיא. כשהגרניטה קפואה צורבים את השיפודים משני הצדדים. מפזרים מלח ופלפל בזמן הצריבה.
אופן ההגשה:
מוציאים מהמקפיא את הגרניטה, מפוררים עם מזלג ומסדרים בכוס מרטיני עם רגל נמוכה. מכניסים פנימה את השיפודים (זה נראה כמו שני קשים) ומקשטים בשערות בזיליקום.