אוכל

מנת המנגל של דלית אוזן: דג דניס וסלט ירקות קלויים

מנת דג משובחת ומגרה בתוספת סלט עם נענע,כוסברה,בצל וגמבה

דלית אוזן | מאסטר שף | פורסם 28/10/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות -
Rating: 3.1 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

דג דניס נקי
צרור נענע
צרור כוסברה
גמבה
בצל
שום
גינגר מגורד
פלפל שחור אנגלי
זרעי כמון
מלח
שמן זית
לימון
פלפל אדום חריף

סלט

חציל
עגבנייה
בצל
שום
גמבה
מלח ,לימון,בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1 חורצים בדג שלושה פסים 2. קוצצים את הנענע,כוסברה,בצל ,גמבה, שום והפלפל החריף. 3. מניחים בקערה, מוסיפים כוס שמן זית, תבלינים, לימון סחוט ואת הגינגר 4. מעסים את הדג ומניחים לעוד חצי שעה שהדג יספוג את הטעמים 5. לוקחים נייר כסף, שמים את הדג ואת כל המרינדה שנשארה, עוטפים הייטב ושמים על המנגל כרבע שעה. מגישים עם נייר הכסף. 6. לסלט: מניחים את הירקות במנגל עד ריכוך מלא,קולפים ובעזרת סכין קוצצים, ממש כמו פירה מטבלים.