אוכל
תמונת AVI׃ mako

פילה דניס בפטריות על פולנטה

פילה דניס מצופה בתערובת פטריות, מוגש עם סלט מיוחד, עגבניות שרי צלויות ופולנטה ביתית עם פרמזן

שלי הרמן | מאסטר שף | פורסם 18/01/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 47 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

לדג:

2 פילה דניס

פטריות פורטובלו קצוצות

מעט שמן זית

פירורי לחם

קמח

ביצה

לסלט הירקות:

אספרגוס

עגבנייה

חצי גבעול סלרי

רבע פלפל ירוק חריף

רבע פלפל אדום חריף

גרידת לימון

מיץ מלימון אחד

מעט מלח לימון

מלח רגיל

קמצוץ סוכר

לפולנטה:

גרעינים מ-4 קלחי תירס

מלח

סוכר

גבינת פרמזן

5-6 עגבניות שרי מכל מיני צבעים

תימין

מלח

סוכר

שמן זית

אופן ההכנה:

1 הדג: מטגנים את הפטריות בשמן זית ומסננים. מוסיפים את פירורי הלחם. טובלים את הדג בקמח ואז בביצה, ומצפים אותו היטב בתערובת הפטריות. מטגנים בשמן.

2 סלט הירקות: חולטים את האספרגוס כ-4 דקות ומעבירים למי קרח. מקלפים עגבנייה, מרוקנים את תוכנה וקוצצים אותה לקוביות. פורסים את גבעול הסלרי לפרוסות דקות. פורסים דק את הפלפלים החריפים ומוסיפים גרידת לימון. מערבבים הכל, ומתבלים במיץ מלימון אחד, מעט מלח לימון, מלח רגיל וקמצוץ סוכר.

3 הפולנטה: מבשלים את גרעיני התירס במים עם מעט מלח עד לריכוך. מסננים ושומרים מעט מהמים.

4 טוחנים את התירס במעבד מזון ומעבירים במסננת לקבלת מרקם חלק. מעבירים למחבת ומבשלים על אש נמוכה כמה שניות. מוסיפים מלח, סוכר וגבינת פרמזן מגורדת.

5 חותכים את העגבניות לשניים, מפזרים מעט תימין, מלח, סוכר ושמן זית וצולים בתנור.

6 מסדרים על צלחת את הפולנטה, הדג והסלט, ומגישים.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!