אוכל
צילום׃ דניאל בר און

סביצ'ה לוקוס עם אבוקדו

מנה ראשונה של סביצ'ה דג לוקוס עם אבוקדו ושני סוגים של סלק

עידו קרוננברג | מאסטר שף | פורסם 02/04/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 פילה לוקוס נקיים מעור ועצמות

1 בצל שאלוט

1/2 פלפל צ'ילי

1/2 חופן כוסברה

לימון

שמן זית

מלח ים גס

כפית שמן שומשום

1/2 לימון סחוט

מעט חומץ יוזו

1/2 אבוקדו, מקולף וחתוך לרצועות דקות בעזרת קולפן

סלק אדום

סלק צהוב

אופן ההכנה:

1 מפלטים את הלוקוס ומפרידים מהעור. קוצצים את הדג ומניחים בצד.

2 קוצצים את השאלוט, הצ'ילי והכוסברה מוסיפים את היוזו, מיץ הלימון שמן השומשום ומעט מלח ים.

3 פורשים ניילון נצמד על משטח העבודה ומסדרים פרוסות אבוקדו בצורה של פלוס (+). 4. מניחים במרכז האבוקדו מעט דג קצוץ, עליו שוב אבוקדו ודג – כך חוזרים על הפעולה 3 פעמים. אוספים את הניילון ויוצרים כדור (האבוקדו צריך בסופו של דבר להקיף את הדג).

5 חותכים את הסלקים דק מאוד, מעבירים לקערה ומשרים במיץ לימון.

6 מניחים על צלחת את הסלקים בצורת פרח, מתבלים בשמן זית ומלח גס, ומניחים במרכז את כדור הסביצ'ה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים