יח``צ׃ יחסי ציבור
סביצ'ה
דג נא עם בצל, כוסברה ולימון, מוגש עם אבוקדו ונתחי גזר דקיקים. לא תאמינו כמה זה קל
שלי הרמן | מאסטר שף
| פורסם 08/11/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
דג לבן
בצל סגול
פלפל אדום חריף
כוסברה
מיץ מלימון אחד
אבוקדו
מלח ופלפל
להגשה:
גזר
אופן ההכנה:
1 חותכים את הדג לקוביות של בערך 1 ס"מ.
2 קוצצים את הבצל, הפלפל והכוסברה ומוסיפים את מיץ הלימון.
3 מערבבים את כל המרכיבים. את האבוקדו אפשר לחתוך לקוביות קטנות או לסדר בתחתית הצלחת בחתיכות גדולות. מתבלים במלח ופלפל.חותכים את הגזר בקולפן כך שיתקבלו רצועות. יוצרים לולאה מהגזר, ומכניסים לתוכה את התערובת. מגישים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!