אוכל
תמונת AVI׃ mako

פיש צ'אודר - Fish Chowder

מרק דגים סמיך ועשיר עם ירקות ושמנת. ההומאז' של ג'קי לדליה

ג'קי אזולאי | מאסטר שף | פורסם 07/01/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

בצל, חתוך לקוביות קטנות

גזר, חתוך לקוביות קטנות

תפוח אדמה, חתוך לקוביות קטנות

מקל סלרי, חתוך לקוביות קטנות

2 כפות קמח

חצי מיכל שמנת לבישול

לציר דגים:

150 גרם פילה לוקוס, חתוך לקוביות

ברבוניות

גזר

בצל

גבעול סלרי

קצת פטרוזיליה

עלה דפנה

גרגרי פלפל אנגלי

פלפל שחור

מלח

אופן ההכנה:

1 מכינים ציר דגים: שמים כל מרכיבי הציר בסיר, מוסיפים מים עד לכיסוי ומבשלים לפחות חצי שעה.

2 מטגנים בסיר בצל עם קצת שמן. אחרי שהוא מתרכך מוסיפים גזר, תפוח אדמה וסלרי ומבשלים כחצי שעה על אש קטנה.

3 מסננים את ציר הדגים ומוסיפים לירקות. ממליחים ומפלפלים. מנפים לסיר בהדרגה שתי כפות קמח שטוחות להסמכה. כשהירקות כמעט רכים מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים את הדגים ומבשלים עוד 10 דקות.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!