תמונת AVI׃ mako
פיש צ'אודר - Fish Chowder
מרק דגים סמיך ועשיר עם ירקות ושמנת. ההומאז' של ג'קי לדליה
ג'קי אזולאי | מאסטר שף
| פורסם 07/01/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (3 מנות):
בצל, חתוך לקוביות קטנות
גזר, חתוך לקוביות קטנות
תפוח אדמה, חתוך לקוביות קטנות
מקל סלרי, חתוך לקוביות קטנות
2 כפות קמח
חצי מיכל שמנת לבישול
לציר דגים:
150 גרם פילה לוקוס, חתוך לקוביות
ברבוניות
גזר
בצל
גבעול סלרי
קצת פטרוזיליה
עלה דפנה
גרגרי פלפל אנגלי
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה:
1 מכינים ציר דגים: שמים כל מרכיבי הציר בסיר, מוסיפים מים עד לכיסוי ומבשלים לפחות חצי שעה.
2 מטגנים בסיר בצל עם קצת שמן. אחרי שהוא מתרכך מוסיפים גזר, תפוח אדמה וסלרי ומבשלים כחצי שעה על אש קטנה.
3 מסננים את ציר הדגים ומוסיפים לירקות. ממליחים ומפלפלים. מנפים לסיר בהדרגה שתי כפות קמח שטוחות להסמכה. כשהירקות כמעט רכים מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים את הדגים ומבשלים עוד 10 דקות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!