דג דניס ברוטב שום חמאה
רון אריס הגיע לאודישנים של מאסטר שף עם מנה של דניס צרוב במחבת, בליווי מרכיבים עיקריים של חרדל דיז'ון, רוזמרין ויין לבן. פשוט - אך טעים ובריא
רון טובול | מאסטר שף
| פורסם 20/10/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
דג דניס
שום
חמאה
יין לבן
חרדל דיז'ון
רוזמרין
תימין
פטרוזיליה או בזיליקום
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מטגנים שום בחמאה. 2. מוסיפים חמאה, יין לבן, חרדל דיז'ון , רוזמרין, תימין , פטרוזיליה או בזיליקום, מלח ופלפל ומצמצמים. 3. צורבים על מחבת פסים את דג הדניס. 4. מחברים את הרוטב לדג ומגישים בצלחת.