אוכל
תמונת AVI׃ מאסטר שף

פילה לוקוס על יוגורט צבעוני

בליוויו צנונית, פלפל ושמן זית

אדי מזרחי | מאסטר שף | פורסם 08/11/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פילה לוקוס 250 גרם
יוגורט באיכות טובה 250 גרם
גביע שמנת חמוצה
שמן זית
צנונית
פלפל חריף
חציל בלדי
עגבניה
שמיר
נענע

אופן ההכנה:

1 מערבבים את היוגורט עם השמנת, השמיר והנענע ומניחים בצד 2. פורסים את הצנונית והפלפל לפרוסות דקות 3. בינתיים חותכים רצועות חציל ומכניסים לתנור להשחמה

הכנת הדג 1. מתחילים בטיגון הלוקוס (עם העור כלפי מטה) במחבת עם מעט שמן זית וסוגרים את המכסה. הדג מוכן כאשר מזלג נכנס חלק בפילה.

הרכבת המנה 1. מורחים בצלחת שכבה בריאה של היוגורט 2. מפזרים את רצועות החציל, הצנונית והפלפל החריף ומניחים במרכז את הלוקוס 3. מזליפים על המנה שמן זית מלח ופלפל