אוכל

דג בס בהפתעה

מכל צורות ההכנה של דגים, זו החביבה עלינו במיוחד. אולי זה בגלל אלמנט ההפתעה, אולי בגלל שההכנה היא שטויות במיץ ואולי פשוט כי דג מאודה עם ירקות זה דבר ממש ממש טעים

עומר מילר | mako אוכל | פורסם 29/08/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

6 יחידות פילה דג בס ישראלי טרי

1 בצל, פרוס לרצועות דקות

6 שיני שום, קלופות וחצויות לאורכן

מעט שאטה או פלפל חריף

1 שומר, מנוקה מהחלקים הסיביים ופרוס לרצועות דקות

2 עגבניות, חתוכות לפלחים

גבעול טרגון

1 כף שמן זית משובח

1 כף ערק

מלח

פלפל שחור גרוס

עלי כוסברה קצוצים

אופן ההכנה:

1 מכינים 6 יריעות של נייר אלומיניום ועליהן יריעות של נייר אפייה - יריעה לכל מנת דג.

מתכונים לראש השנה

2 מסדרים על כל יריעה פילה דג, בצל, שום, שאטה, שומר, עגבניות, מעט טרגון, שמן זית, ערק, מלח ופלפל.

3 סוגרים את ניירות האלומיניום היטב לחבילות סגורות.

4 מניחים על האש לכ-20 דקות. 

>> עוד על דגים ישראליים טריים

5 פותחים בזהירות, מוציאים את הטרגון, מפזרים את הכוסברה ומגישים.