אוכל
צילום׃ istockphoto

ג'לי תפוח וקינמון

מתכון לקינוח מרענן וקיצי בגרסה בריאה. מתכון פשוט ומהיר

ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל | פורסם 29/06/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.1 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1-2 כפיות רכז תפוחים טבעי (לפי מידת המתיקות הרצויה)

1 כוס מים

מעט קינמון

1 כף שבבי אגר אגר

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל המרכיבים בקלחת קטנה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

2 מסננים (למקרה שנותרו שבבים של אגר אגר), ומוזגים לצנצנת או לתבנית הרצויה.

3 מצננים, בחוץ או במקרר, ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!