צילום׃ דליה מאיר, קסמים מתוקים
עוגיות שוקולד ענקיות
עוגיות חלומיות, מפוצצות בשוקולד ופקאנים וללא קמח, בכלום עבודה והמון כיף. מעולות כקינוח, חטיף או סתם פינוק
דליה מאיר | קסמים מתוקים
| פורסם 19/10/12
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (25 מנות):
3 כוסות אבקת סוכר
3/4 כוס אבקת קקאו
1/2 כפית מלח
140 גרם שוקולד מריר קצוץ
1/2 1 כוסות (140 גרם) פקאנים קצוצים
4 חלבונים מביצים גדולות, בטמפרטורת החדר
תבנית המרופדת בנייר אפייה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום של 165 מעלות.
2 מערבבים יחד בקערה גדולה אבקת סוכר, קקאו ומלח. מוסיפים שוקולד ופקאן ומערבבים.
3 מוסיפים חלבונים ומערבבים מעט רק עד אחידות. יש להיזהר מערבוב יתר.
4 יוצקים לתבנית תלוליות במרחק של 4 ס"מ אחת מהשנייה (יש להקפיד על הרווחים).
5 אופים עד שמעטפת העוגיות יבשה וסדוקה מעט, כ-25 דקות. מצננים ואוכלים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!