אוכל
צילום׃ דליה מאיר, קסמים מתוקים

עוגיות שוקולד ענקיות

עוגיות חלומיות, מפוצצות בשוקולד ופקאנים וללא קמח, בכלום עבודה והמון כיף. מעולות כקינוח, חטיף או סתם פינוק

דליה מאיר | קסמים מתוקים | פורסם 19/10/12 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 114 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (25 מנות):

3 כוסות אבקת סוכר

3/4 כוס אבקת קקאו

1/2 כפית מלח

140 גרם שוקולד מריר קצוץ

1/2 1 כוסות (140 גרם) פקאנים קצוצים

4 חלבונים מביצים גדולות, בטמפרטורת החדר

תבנית המרופדת בנייר אפייה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום של 165 מעלות.

2 מערבבים יחד בקערה גדולה אבקת סוכר, קקאו ומלח. מוסיפים שוקולד ופקאן ומערבבים.

3 מוסיפים חלבונים ומערבבים מעט רק עד אחידות. יש להיזהר מערבוב יתר.

4 יוצקים לתבנית תלוליות במרחק של 4 ס"מ אחת מהשנייה (יש להקפיד על הרווחים).

5 אופים עד שמעטפת העוגיות יבשה וסדוקה מעט, כ-25 דקות. מצננים ואוכלים.

 הכנתם? ספרו לנו איך יצא!