תמונת AVI׃ none
שיפודי פירות מקורמלים
פרוסות מתוקות וצבעוניות של פירות, מצופות טמפורה ומוגשות ברוטב חלב קוקוס וסילאן
פרנק אזולאי | עושים שכונה
| פורסם 16/01/11
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
6 שיפודי עץ
1תפוח עץ
1 בננה
2 אפרסקים
1 אננס קטן
1 מנגו
1 חבילת נענע
אבקת סוכר
5 כפות סוכר דמררה חום כהה
5 כפות קוקוס קלוי
פחית חלב קוקוס
6 כפות סילאן
שמן קנולה
300 גרם אבקת טמפורה
כוס וחצי מים
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הנענע וחותכים את הפירות לריבועים.
2 להכנת הרוטב: שופכים לסיר את חלב הקוקוס, מוסיפים 6 כפות סילאן ומחכים שהרוטב יגיע לרתיחה.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 משפדים את הפירות ומפזרים מעל סוכר חום.
5 מכניסים את השיפודים לתנור שחומם מראש, למשך עשר דקות.
6 מכינים את בלילית הטמפורה על ידי ערבוב של אבקת הטמפורה בקערה עם מים.
7 טובלים את השיפודים בבלילה ומכניסים לסיר לטיגון עמוק.
8 מסדרים את השיפודים בצלחת הגשה, שופכים עליהם את הרוטב ומפזרים את הקוקוס.