אוכל
תמונת AVI׃ none

שיפודי פירות מקורמלים

פרוסות מתוקות וצבעוניות של פירות, מצופות טמפורה ומוגשות ברוטב חלב קוקוס וסילאן

פרנק אזולאי | עושים שכונה | פורסם 16/01/11 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

6 שיפודי עץ
1תפוח עץ
1 בננה
2 אפרסקים
1 אננס קטן
1 מנגו
1 חבילת נענע
אבקת סוכר
5 כפות סוכר דמררה חום כהה
5 כפות קוקוס קלוי
פחית חלב קוקוס
6 כפות סילאן
שמן קנולה
300 גרם אבקת טמפורה
כוס וחצי מים

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הנענע וחותכים את הפירות לריבועים.

2 להכנת הרוטב: שופכים לסיר את חלב הקוקוס, מוסיפים 6 כפות סילאן ומחכים שהרוטב יגיע לרתיחה.

3 מחממים תנור ל-180 מעלות.

4 משפדים את הפירות ומפזרים מעל סוכר חום.

5 מכניסים את השיפודים לתנור שחומם מראש, למשך עשר דקות.

6 מכינים את בלילית הטמפורה על ידי ערבוב של אבקת הטמפורה בקערה עם מים.

7 טובלים את השיפודים בבלילה ומכניסים לסיר לטיגון עמוק.

8 מסדרים את השיפודים בצלחת הגשה, שופכים עליהם את הרוטב ומפזרים את הקוקוס.