צילום׃ דליה מאיר, קסמים מתוקים
מכינים לבד: תפוצ'יפס תפוחי עץ
זוכרים את החטיף הזה, של פרוסות התפוח הדקיקות והמתפצחות בפה? בוודאי תשמחו לשמוע שממש קל להכין אותו בבית
דליה מאיר | קסמים מתוקים
| פורסם 12/09/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
1 תפוח גראנד סמיט לא מקולף
4 כפות אבקת סוכר
1 כף קינמון (או לפי הטעם)
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-110 מעלות, עדיף בטורבו.
2 פורסים את התפוח (כמו שהוא) במנדולינה לפרוסות הכי דקיקות שאפשר.
3 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומצפים בחצי מאבקת הסוכר וחצי מהקינמון. מסדרים את פרוסות התפוח בשכבה אחת, ומפזרים את יתרת אבקת הסוכר והקינמון.
4 אופים בחום נמוך של 110 מעלות שעה וחצי ומוציאים לצינון. שומרים בצנצנת אטומה.