צילום׃ פאולין שובל, האתר של פאולין שובל
ארטיק לימון של טיפאני
לא עוד קרחונים על בסיס פירות מרוסקים - הפעם אנחנו עם גלידה קרמית ואוורירית על מקל, שהבת של פאולין שובל אוהבת במיוחד. הסוד הוא קצף ביצים
פאולין שובל | האתר של פאולין שובל
| פורסם 01/08/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 כוס מים
1 כוס סוכר
1/2 כוס מיץ לימון טרי
1 כפית תמצית בטעם לימון
1 טיפת צבע מאכל טבעי צהוב
2 חלבונים
אופן ההכנה:
1 מכינים סירופ סוכר: שמים את כל המרכיבים חוץ מהחלבונים בסיר ומביאים לרתיחה. מצננים ומעבירים לכלי נוח למזיגה.
2 מקציפים את החלבונים במיקסר עד לקבלת קצף יציב.
3 מוזגים כמות קטנה של סירופ לקצף החלבונים תוך כדי ערבוב. ממשיכים כך עד שכל הסירופ נטמע בקצף ומתקבלת מסה אוורירית וחלקה שמזכירה גלידה רכה.
4 מעבירים את התערובת לכוסות חד פעמיות או לתבנית ארטיקים, ומקפיאים שלוש שעות לפחות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!