אוכל
צילום׃ פאולין שובל, האתר של פאולין שובל

ארטיק לימון של טיפאני

לא עוד קרחונים על בסיס פירות מרוסקים - הפעם אנחנו עם גלידה קרמית ואוורירית על מקל, שהבת של פאולין שובל אוהבת במיוחד. הסוד הוא קצף ביצים

פאולין שובל | האתר של פאולין שובל | פורסם 01/08/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כוס מים

1 כוס סוכר

1/2 כוס מיץ לימון טרי

1 כפית תמצית בטעם לימון

1 טיפת צבע מאכל טבעי צהוב

2 חלבונים

אופן ההכנה:

1 מכינים סירופ סוכר: שמים את כל המרכיבים חוץ מהחלבונים בסיר ומביאים לרתיחה. מצננים ומעבירים לכלי נוח למזיגה.

2 מקציפים את החלבונים במיקסר עד לקבלת קצף יציב.

3 מוזגים כמות קטנה של סירופ לקצף החלבונים תוך כדי ערבוב. ממשיכים כך עד שכל הסירופ נטמע בקצף ומתקבלת מסה אוורירית וחלקה שמזכירה גלידה רכה.

4 מעבירים את התערובת לכוסות חד פעמיות או לתבנית ארטיקים, ומקפיאים שלוש שעות לפחות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!