צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
עוגיות לחם פירות קראנצ'יות
עוגיות פריכות עם אגוזים וצימוקים מבית הפטיסרי אידלסון 10
| אידלסון 10
| פורסם 30/08/13
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
תבנית ארוכה חד פעמית מאלומיניום
2 ביצים קטנות
90 גרם סוכר (חצי כוס פחות כף)
60 גרם קמח (חצי כוס פחות כף)
1/2 כפית אבקת אפייה
60 גרם אגוזי לוז
60 גרם אגוזי מלך
שלושת רבעי כוס צימוקים בהירים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הסוכר, הקמח ואבקת האפייה, עד שמתקבלת משחה חלקה.
3 מוסיפים את האגוזים והצימוקים ומערבבים מעט.
4 מעבירים את כל המסה לתבנית ואופים 40 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
5 חותכים את העוגה לפרוסות דקות של חצי ס"מ, ומסדרים בשכבה אחת על שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה.
6 אופים (עדיין בחום של 160 מעלות) כ-10 דקות, עד שהעוגיות זהובות.
7 מורידים את חום התנור ל-100 מעלות וממשיכים לאפות-לייבש עד שהעוגיות נהיות פריכות, בערך 20 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!