טפיוקה בננות בחלב קוקוס
קינוח פודינג סמיך וקטיפתי בטעמים אקזוטיים של בננות, חלב קוקוס, ג'ינג'ר ולמון גראס
פרנק אזולאי | עושים שכונה
| פורסם 02/01/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
חבילת טפיוקה
2 בננות פרוסות
50 גרם סוכר
2 פחיות חלב קוקוס
כוס סוכר
כוס מים
ג'ינג'ר טרי קצוץ
מס' גבעולי למון גראס טרי קצוץ
מס' עלי בזיליקום
תרסיס שמן בטעם חמאה
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הטפיוקה במים עד לשקיפות ומניחים בצד לקירור.
2 בסיר נפרד מבשלים כוס סוכר, למון גראס, כוס מים וג'ינג'ר. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 20 דקות. מניחים לקירור.
3 מוסיפים לתערובת 2 פחיות חלב קוקוס, מערבבים ומוסיפים את הטפיוקה.
4 מרססים שמן בטעם חמאה במחבת, מוסיפים את הבננות, כף סוכר ומטגנים עד לקירמול.
5 מוזגים את התערובת לקערות, מוסיפים את הבננות ומקשטים בעלי בזיליקום.