אוכל

טפיוקה בננות בחלב קוקוס

קינוח פודינג סמיך וקטיפתי בטעמים אקזוטיים של בננות, חלב קוקוס, ג'ינג'ר ולמון גראס

פרנק אזולאי | עושים שכונה | פורסם 02/01/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

חבילת טפיוקה
2 בננות פרוסות
50 גרם סוכר
2 פחיות חלב קוקוס
כוס סוכר
כוס מים
ג'ינג'ר טרי קצוץ
מס' גבעולי למון גראס טרי קצוץ
מס' עלי בזיליקום
תרסיס שמן בטעם חמאה

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הטפיוקה במים עד לשקיפות ומניחים בצד לקירור.

2 בסיר נפרד מבשלים כוס סוכר, למון גראס, כוס מים וג'ינג'ר. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 20 דקות. מניחים לקירור.

3 מוסיפים לתערובת 2 פחיות חלב קוקוס, מערבבים ומוסיפים את הטפיוקה.

4 מרססים שמן בטעם חמאה במחבת, מוסיפים את הבננות, כף סוכר ומטגנים עד לקירמול.

5 מוזגים את התערובת לקערות, מוסיפים את הבננות ומקשטים בעלי בזיליקום.