צילום׃ קופסת המתכונים: פסח, הוצאת מודן
סורבה לימון עם לימונצ׳לו
מתכון זריז שדורש אפס עבודה ומקסימום הנאה. לא תאמינו כמה טעים יכול להיות משהו כה פשוט
בני סיידא | קופסת המתכונים: פסח, הוצאת מודן
| פורסם 11/04/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (8 מנות):
600 גרם סורבה לימון מוכן
לימונצ׳לו (ליקר לימונים) לפי הטעם
לקליפות לימון מסוכרות:
3/4 כוס סוכר
3-2 לימונים בקליפתם, פרוסים
8-6 גביעי זכוכית
אופן ההכנה:
1 שמים במחבת שטוחה את הסוכר ו- 1/2 כוס מים וממיסים. 2. מוסיפים את פרוסות הלימון ומבשלים כמה דקות עד שהן סופגות את סירופ הסוכר. 3. מצננים. להגשה: שמים בכל גביע זכוכית כדור סורבה, יוצקים מעל מעט לימונצ׳לו לפי הטעם, שמים מעל 2 פרוסות לימון מסוכרות ומגישים.