אוכל
צילום׃ קופסת המתכונים: פסח, הוצאת מודן

סורבה לימון עם לימונצ׳לו

מתכון זריז שדורש אפס עבודה ומקסימום הנאה. לא תאמינו כמה טעים יכול להיות משהו כה פשוט

בני סיידא | קופסת המתכונים: פסח, הוצאת מודן | פורסם 11/04/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

600 גרם סורבה לימון מוכן
לימונצ׳לו (ליקר לימונים) לפי הטעם
לקליפות לימון מסוכרות:
3/4 כוס סוכר
3-2 לימונים בקליפתם, פרוסים
8-6 גביעי זכוכית

אופן ההכנה:

1 שמים במחבת שטוחה את הסוכר ו- 1/2 כוס מים וממיסים. 2. מוסיפים את פרוסות הלימון ומבשלים כמה דקות עד שהן סופגות את סירופ הסוכר. 3. מצננים. להגשה: שמים בכל גביע זכוכית כדור סורבה, יוצקים מעל מעט לימונצ׳לו לפי הטעם, שמים מעל 2 פרוסות לימון מסוכרות ומגישים.