צילום׃ מה יש לאכול
מרשמלו תוצרת בית
כשמכינים אותו לבד, הוא פתאום משתדרג לממתק ממש איכותי
טל סורסקי | מה יש לאכול
| פורסם 21/02/10
- זמן עבודהשעה ורבע
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 שקיות ג'לטין (28 גרם בסך הכל)
1 כוס מים
2 כוסות סוכר
שלושת רבעי כוס סירופ תירס
קורט מלח
2 כפות תמצית וניל
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערת המיקסר את הג'לטין עם חצי כוס מים וממתינים חצי שעה.
2 מערבבים בסיר בעל תחתית עבה את הסוכר, סירופ התירס, חצי כוס מים וקורט מלח. מבשלים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד עד לטמפרטורה של 115 מעלות.
3 מפעילים את המיקסר עם ראש ההקצפה ומזליפים באיטיות את הסירופ שבושל לתערובת הג'לטין. לאחר 10 דקות מוסיפים שתי כפות תמצית וניל.
4 יוצקים את התערובת על חלקו החלק של משטח סיליקון ומשאירים לייבוש במשך 12 שעות.
5 בוזקים מעט אבקת סוכר וחותכים את המרשמלו לקוביות.