צילום׃ דניאל לילה, יחסי ציבור
בננה לוטי
הגרסה התאילנדית לקרפ במתיקות בלתי נגמרת של בננה, בוטנים וקוקוס
סאק קיאטי | מסעדת סאטורי
| פורסם 19/08/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
לבלילה
3 ביצים
1.5 כוס קמח
50 גרם חמאה
כף סוכר
קורט מלח
2 כוסות חלב
למילוי
5 בננה
10 כפות בוטנים מסוכרים
10 כפות שבבי קוקוס
10 כפות חלב מרוכז
להגשה
גלידה וניל
בוטנים מסוכרים
שבבי קוקוס
אופן ההכנה:
1 מערבבים את מרכיבי הקרפ לבלילה אחת אחידה, יוצקים מצקת מן הבלילה על מחבת טפלון לוהטת ומטגנים על 2 הצדדים עד לקבלת גוון זהבהב.
2 פורסים בננה אחת למרכז הדף (קרפ) שיצרנו, מוסיפים מעט חלב מרוכז ממותק, בוטנים מסוכרים ושבבי קוקוס (כשתי כפות מכל רכיב לכל מנה) ומקפלים לצורת מעטפה.
3 מטגנים על 2 הצדדים על המחבת.
4 מגישים עם כדור גלידה וניל בצד ומפזרים בוטנים מסוכרים ושבבי קוקוס מעל.