אוכל
צילום׃ דניאל לילה, יחסי ציבור

בננה לוטי

הגרסה התאילנדית לקרפ במתיקות בלתי נגמרת של בננה, בוטנים וקוקוס

סאק קיאטי | מסעדת סאטורי | פורסם 19/08/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

לבלילה

3 ביצים
1.5 כוס קמח
50 גרם חמאה
כף סוכר
קורט מלח
2 כוסות חלב

למילוי

5 בננה
10 כפות בוטנים מסוכרים
10 כפות שבבי קוקוס
10 כפות חלב מרוכז

להגשה

גלידה וניל
בוטנים מסוכרים
שבבי קוקוס

אופן ההכנה:

1 מערבבים את מרכיבי הקרפ לבלילה אחת אחידה, יוצקים מצקת מן הבלילה על מחבת טפלון לוהטת ומטגנים על 2 הצדדים עד לקבלת גוון זהבהב.

2 פורסים בננה אחת למרכז הדף (קרפ) שיצרנו, מוסיפים מעט חלב מרוכז ממותק, בוטנים מסוכרים ושבבי קוקוס (כשתי כפות מכל רכיב לכל מנה) ומקפלים לצורת מעטפה.

3 מטגנים על 2 הצדדים על המחבת.

4 מגישים עם כדור גלידה וניל בצד ומפזרים בוטנים מסוכרים ושבבי קוקוס מעל.