צילום׃ mako אוכל
פונדו נוגט
מכורים לנוטלה? המתכון הזה הוא בשבילכם...
מאיה.25 | מתכוני גולשים
| פורסם 27/05/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
3/4 חבילה שוקולד מריר 60%
1/4 מיכל שמנת מתוקה
1 כפית סוכר
4 כפיות נוטלה
פירות טריים / מרשמלו
אופן ההכנה:
1.שמים את השוקולד והשמנת לקערת הפונדו ומדליקים את האש. מוסיפים את הסוכר.
2.כאשר רואים שהשוקולד נמס מערבבים הכל במשך כ- 3 דקות (השוקולד אמור להתערבב עם השמנת ולהפוך לתערובת קרמית).
3 מוסיפים את הנוטלה וממשיכים לערבב עד שהיא נטמעת.
4 משאירים על האש עוד 5 דקות. בינתיים חותכים את הפירות.
5 מכבים את האש ומגישים עם הפירות הטריים בצד.