אוכל
צילום׃ mako אוכל

פונדו נוגט

מכורים לנוטלה? המתכון הזה הוא בשבילכם...

מאיה.25 | מתכוני גולשים | פורסם 27/05/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3/4 חבילה שוקולד מריר 60%

1/4 מיכל שמנת מתוקה

1 כפית סוכר

4 כפיות נוטלה

פירות טריים / מרשמלו

אופן ההכנה:

1.שמים את השוקולד והשמנת לקערת הפונדו ומדליקים את האש. מוסיפים את הסוכר.

2.כאשר רואים שהשוקולד נמס מערבבים הכל במשך כ- 3 דקות (השוקולד אמור להתערבב עם השמנת ולהפוך לתערובת קרמית).

3 מוסיפים את הנוטלה וממשיכים לערבב עד שהיא נטמעת.

4 משאירים על האש עוד 5 דקות. בינתיים חותכים את הפירות.

5 מכבים את האש ומגישים עם הפירות הטריים בצד.