יח``צ׃ יחסי ציבור
טראפלס שוקולד וויסקי בשלל ציפויים
תמצית העושר השוקולדי בביס אחד. ככה עושים את זה כמו שצריך
ליאת גבאי | חטאים מתוקים
| פורסם 22/07/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעתיים וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
250 גרם שוקולד מריר (רצוי לפחות 60 % מוצקי קקאו , ועדיף אחוז כמה שיותר גבוה)
3/4 כוס שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
2 כפות ווסקי/קוניאק משובח
לציפוי:
אבקת קקאו משובחת
פיסטוקים קלופים וקצוצים
שבבי אגוזים/ברס
אופן ההכנה:
1 בסיר על להבה נמוכה ממיסים את החמאה עם השמנת עד שהתערובת נמסה לגמרי, מוסיפים את השוקולד, ומערבבים. 2. כשמתקרר מוסיפים את הוויסקי/קוניאק, מערבבים ושמים במקפיא לשעתיים. 3. לאחר שעתיים יוצרים עם כפית כדורים קטנים ומגלגלים אותם באופן שווה בתערובות הציפוי השונות: אבקת הקקאו, פיסטוקים קלויים, שבבי אגוזים/ברס. 4. שומרים במקפיא ומגישים היישר מהמקפיא. תענוג מתוק מושלם בכל ביס.