אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

טראפלס שוקולד וויסקי בשלל ציפויים

תמצית העושר השוקולדי בביס אחד. ככה עושים את זה כמו שצריך

ליאת גבאי | חטאים מתוקים | פורסם 22/07/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 71 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

250 גרם שוקולד מריר (רצוי לפחות 60 % מוצקי קקאו , ועדיף אחוז כמה שיותר גבוה)
3/4 כוס שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
2 כפות ווסקי/קוניאק משובח

לציפוי:

אבקת קקאו משובחת
פיסטוקים קלופים וקצוצים
שבבי אגוזים/ברס

אופן ההכנה:

1 בסיר על להבה נמוכה ממיסים את החמאה עם השמנת עד שהתערובת נמסה לגמרי, מוסיפים את השוקולד, ומערבבים. 2. כשמתקרר מוסיפים את הוויסקי/קוניאק, מערבבים ושמים במקפיא לשעתיים. 3. לאחר שעתיים יוצרים עם כפית כדורים קטנים ומגלגלים אותם באופן שווה בתערובות הציפוי השונות: אבקת הקקאו, פיסטוקים קלויים, שבבי אגוזים/ברס. 4. שומרים במקפיא ומגישים היישר מהמקפיא. תענוג מתוק מושלם בכל ביס.