עוגת סולרו
מתכון לעוגת גבינה קרה עם ציפוי מנגו. קינוח יפה ופשוט להכנה
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לתחתית (לתבנית בקוטר 26):
200 גרם עוגיות
70 גרם חמאה מומסת
למלית:
500 גרם שמנת מתוקה
150 גרם סוכר (שלושת רבעי כוס)
חצי שקית אינסטנט פודינג וניל
250 גרם מסקרפונה
500 גרם גבינה 5%
לציפוי מנגו:
150 מ"ל מים
7 גרם ג'לטין, מרוכך ב-3 כפות מים
3 כפות תרכיז מנגו של פריגת, או מחית מנגו טרי מחצי מנגו
אופן ההכנה:
1 מערבבים יחד את חומרי התחתית, מהדקים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעברים למקפיא.
2 למלית: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
3 מערבבים בקערה את הגבינות למסה אחידה, ומערבבים לתוך הקצפת בתנועות קיפול.
4 מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את תערובת הגבינות. מעבירים למקרר להתייצבות של שעתיים לפחות.
5 מכינים את הציפוי: מחממים את המים לסף רתיחה ומסירים מהאש. מוסיפים את הג'לטין ותרכיז המנגו, מערבבים ומביאים לטמפרטורת החדר. יוצקים על העוגה ומקררים עוד 5 שעות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בואו להירשם לסדנת בישול לשבועות בהנחיית מיטב השפים - ללא תשלום!>> לכל המתכונים לשבועות