צילום׃ istockphoto
נקניק השוקולד עושה קאמבק
אין בו הרבה חוץ משוקולד ופתיבר, ועם זאת הוא הממתק המשפחתי האולטימטיבי
ליה אור | mako
| פורסם 11/01/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
50 גרם שקדים טחונים
20 ביסקוויטים פתיבר מרוסקים גס
250 גרם שוקולד מריר
175 גרם חמאה
3 כפות ברנדי (לא חובה)
אופן ההכנה:
1 שמים את השוקולד והחמאה בקערה וממיסים במיקרו (אחרי כל 30 שניות מוציאים ומערבבים, כדי שלא יישרף). אם אתם דווקא רוצים להמיס בבן מארי (ראו למטה) - אתם גם יכולים.
2 מוסיפים את הברנדי, השקדים הטחונים והפתיבר, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים לצינון של כרבע שעה במקרר, כדי שיהיה אפשר ליצור מהתערובת נקניק.
3 מעצבים לנקניק (הכי קל להיעזר בניילון נצמד) ושומרים בקירור. לפני ההגשה פורסים.