אוכל
צילום׃ istockphoto

נקניק השוקולד עושה קאמבק

אין בו הרבה חוץ משוקולד ופתיבר, ועם זאת הוא הממתק המשפחתי האולטימטיבי

ליה אור | mako | פורסם 11/01/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 544 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

50 גרם שקדים טחונים

20 ביסקוויטים פתיבר מרוסקים גס

250 גרם שוקולד מריר

175 גרם חמאה

3 כפות ברנדי (לא חובה)

אופן ההכנה:

1 שמים את השוקולד והחמאה בקערה וממיסים במיקרו (אחרי כל 30 שניות מוציאים ומערבבים, כדי שלא יישרף). אם אתם דווקא רוצים להמיס בבן מארי (ראו למטה) - אתם גם יכולים.

2 מוסיפים את הברנדי, השקדים הטחונים והפתיבר, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים לצינון של כרבע שעה במקרר, כדי שיהיה אפשר ליצור מהתערובת נקניק.

3 מעצבים לנקניק (הכי קל להיעזר בניילון נצמד) ושומרים בקירור. לפני ההגשה פורסים.