אוכל
צילום׃ none

מוס שוקולד עם גליליות ותותים

אורחזן | מתכוני גולשים | פורסם 25/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 מ"ל שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד מריר

חבילת גלילי ופל (לא חובה)

7-8 תותים

אופן ההכנה:

מרתיחים 250 מ"ל שמנת מתוקה(מיכל אחד).מוסיפים לשמנת 200 גרם שוקולד מריר ומערבבים לתערובת אחידה. מניחים את התערובת להתקרר ובו בזמן מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה.

מוסיפים את התערובת לקצפת ומקפלים. מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים בכוסות. חותכים את התותים או כל פרי אחר ומפזרים מעל כל כוס עם המוס.

את שארית המוס מזלפים לתוך גליליות וטובלים את קצותיהן בסוכריות.