צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
קרמשניט עם קרם וניל ותפוחים
עוגת קמשניט טובה היא תענוג אמיתי, ובזו יש גם תוספת של תפוחים צלויים, שלא מוסיפה הרבה עבודה אבל משדרגת בגדול את התוצאה. לא תאמינו, אבל לוקח חצי שעה להכין אותה
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 24/09/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 חבילה של עלים לקרמשניט אישי 400 גרם
5 כפות סוכר חום
5 תפוחים, חתוכים לפרוסות
1 חבילה קרם וניל (פודינג) 100 גרם
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
כף אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מניחים את הסוכר במחבת לדקה אחת. מוסיפים את התפוחים ומבשלים במחבת 15 דקות על אש נמוכה, עד שהם מתרככים. מניחים בצד שיתקררו.
2 במיקסר מכינים את קרם הווניל לפי הוראות היצרן, ומעבירים אותו לשק זילוף.
3 מניחים יחידה של עלי קרמשניט בצלחת הגשה. מזלפים מעל את קרם הווניל ומניחים את התפוחים, ואז מניחים עוד שכבת עלים; בצורה זו יוצרים קומות. מפזרים מעט אבקת סוכר ומגישים.
המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!