אוכל
תמונת AVI׃ mako

פחזניות עם קרם קניסטל וקרם חבוש בנגלי עם גלידת צ'ה

פחזניות במילוי שני קרמים: חבוש בנגלי עם קרם אנגלז וקרם קניסטל עם פטיסייר, מוגשות עם גלידה בטעם אקזוטי

שי ברנדס | מאסטר שף | פורסם 17/12/12 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לגלידה:

כוס צ'ה מעוך

1/2 כוס סוכר

מיץ מחצי לימון

כוס קרם אנגלז

לקרם אנגלז:

200 מ"ל חלב

300 מ"ל שמנת מתוקה

6 חלמונים

100 גרם סוכר

לקרם פטיסייר:

250 מ"ל חלב

25 גרם קורנפלור

3 חלמונים

30 גרם סוכר

50 גרם חמאה

לפחזניות:

200 מ"ל מים

100 גרם חמאה

חצי כפית מלח

חצי כפית סוכר

150 גרם קמח

4 ביצים

לקרמים:

2 קניסטל מעוכים

חבוש בנגלי מעוך

קרם פטיסייר וקרם אנגלז

אופן ההכנה:

1 קרם אנגלז: מרתיחים חלב ושמנת. מערבבים בקערה את שאר החומרים ומוסיפים אל החלב. מערבבים על אש קטנה עד שסמיך מעט ומצוננים.

2 קרם פטיסייר: מרתיחים חלב, מערבבים את שאר החומרים למעט החמאה בקערה ומוסיפים אל הסיר עם החלב. מביאים לרתיחה ומורידים מהאש. מצננים את התערובת שתי דקות ובוחשים פנימה חמאה. מקררים לחלוטין לפני המילוי.

3 גלידה צ'ה: טוחנים צ'ה, סוכר ומיץ לימון. מוסיפים למסה כוס קרם אגלז ושמים במכונת הגלידה.

4 פחזניות: מרתיחים בסיר מים וחמאה, מלח וסוכר. מערבבים פנימה קמח, מסירים מהאש ומסיפים בביצים - אחת אחת. מזלפים על נייר אפייה עיגולים קטנים ואופים 20 דקות על 190 מעלות עד הזהבה. לא פותחים את דלת התנור תוך כדי האפייה.

5 קרם קניסטל: מערבבים מחית של קניסטל עם כוס קרם פטיסייר וממלאים את הפחזניות.

6 קרם חבוש בנגלי: מערבבים מחית חבוש בנגלי עם כוס קרם פטיסייר וחצי כוס קרם אנגלז.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!