פחזניות עם קרם קניסטל וקרם חבוש בנגלי עם גלידת צ'ה
פחזניות במילוי שני קרמים: חבוש בנגלי עם קרם אנגלז וקרם קניסטל עם פטיסייר, מוגשות עם גלידה בטעם אקזוטי
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לגלידה:
כוס צ'ה מעוך
1/2 כוס סוכר
מיץ מחצי לימון
כוס קרם אנגלז
לקרם אנגלז:
200 מ"ל חלב
300 מ"ל שמנת מתוקה
6 חלמונים
100 גרם סוכר
לקרם פטיסייר:
250 מ"ל חלב
25 גרם קורנפלור
3 חלמונים
30 גרם סוכר
50 גרם חמאה
לפחזניות:
200 מ"ל מים
100 גרם חמאה
חצי כפית מלח
חצי כפית סוכר
150 גרם קמח
4 ביצים
לקרמים:
2 קניסטל מעוכים
חבוש בנגלי מעוך
קרם פטיסייר וקרם אנגלז
אופן ההכנה:
1 קרם אנגלז: מרתיחים חלב ושמנת. מערבבים בקערה את שאר החומרים ומוסיפים אל החלב. מערבבים על אש קטנה עד שסמיך מעט ומצוננים.
2 קרם פטיסייר: מרתיחים חלב, מערבבים את שאר החומרים למעט החמאה בקערה ומוסיפים אל הסיר עם החלב. מביאים לרתיחה ומורידים מהאש. מצננים את התערובת שתי דקות ובוחשים פנימה חמאה. מקררים לחלוטין לפני המילוי.
3 גלידה צ'ה: טוחנים צ'ה, סוכר ומיץ לימון. מוסיפים למסה כוס קרם אגלז ושמים במכונת הגלידה.
4 פחזניות: מרתיחים בסיר מים וחמאה, מלח וסוכר. מערבבים פנימה קמח, מסירים מהאש ומסיפים בביצים - אחת אחת. מזלפים על נייר אפייה עיגולים קטנים ואופים 20 דקות על 190 מעלות עד הזהבה. לא פותחים את דלת התנור תוך כדי האפייה.
5 קרם קניסטל: מערבבים מחית של קניסטל עם כוס קרם פטיסייר וממלאים את הפחזניות.
6 קרם חבוש בנגלי: מערבבים מחית חבוש בנגלי עם כוס קרם פטיסייר וחצי כוס קרם אנגלז.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!