אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

מוס שוקולד וחלב קוקוס

מתכון לקינוח כשר לפסח מארבעה רכיבים בלבד, פשוט וקל להכנה

רועי ענתבי ואור ברי | מסעדת ברטי | פורסם 29/03/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

145 מ"ל חלב קוקוס (חצי כוס ועוד שתי כפות)

2 גרם ג'לטין

200 גרם שוקולד מריר

250 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1 מערבבים את הג'לטין עם מעט מאוד מים ומניחים בצד לכמה דקות עד שהג'לטין נמס.

2 ממיסים את השוקולד במיקרו או בבן מארי, ומרתיחים את חלב הקוקוס.

3 מוסיפים את הג'לטין לחלב הקוקוס ומערבבים היטב. יוצקים פנימה בהדרגה את השוקולד ומערבבים עד ליצירת תערובת אחידה.

4 מקררים, מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתערובת השוקולד.

5 יוצקים לקעריות אישיות, מצננים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!