צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
מוס שוקולד וחלב קוקוס
מתכון לקינוח כשר לפסח מארבעה רכיבים בלבד, פשוט וקל להכנה
רועי ענתבי ואור ברי | מסעדת ברטי
| פורסם 29/03/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
145 מ"ל חלב קוקוס (חצי כוס ועוד שתי כפות)
2 גרם ג'לטין
200 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את הג'לטין עם מעט מאוד מים ומניחים בצד לכמה דקות עד שהג'לטין נמס.
2 ממיסים את השוקולד במיקרו או בבן מארי, ומרתיחים את חלב הקוקוס.
3 מוסיפים את הג'לטין לחלב הקוקוס ומערבבים היטב. יוצקים פנימה בהדרגה את השוקולד ומערבבים עד ליצירת תערובת אחידה.
4 מקררים, מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתערובת השוקולד.
5 יוצקים לקעריות אישיות, מצננים ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!