אוכל
צילום׃ none

"קן לציפור" עם קיימאק גלידה בעיטור דבש ושקדים.

מתכון לקינוח מתוק ומפנק ברגע אחד! שנראה גם מדהים..

מורליברמן | מתכוני גולשים | פורסם 31/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקיימאק:

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

3 כפות סוכר

1 גביע "שמנת של פעם"

1 גביע קרם פרש

 

להגשה:

6 יחידות בקלאווה מסוג "עוש אל בולבול" (קן לציפור) במלית פיסטוק (להשיג בקונדיטוריות מזרחיות)

6 כדורי גלידה וניל

1/3 כוס דבש נוזלי

100 גר' שקדים מולבנים פרוסים, קלויים

6 מקלות קינמון

אופן ההכנה:

ההכנה:

1 לקיימאק - מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר לקבלת קצפת יציבה.

2 מערבבים בקערה את "השמנת של פעם" עם הקרם פרש, ומקפלים לתוך הקצפת. מקררים היטב.

3 ההגשה: מניחים בצלחת אישית 2-3 כפות קיימאק ומעצבים לצורת עיגול. שמים את הבקלאווה במרכז העיגול ושמים בתוכה כדור גלידה וניל.

4 מטפטפים מעט דבש מעל ,מעטרים בשקדים הקלויים ומקל קינמון ומגישים. (אפשר גם מעט קינמון לעיטור)