אוכל
צילום׃ istockphoto

סופלה שוקולד ובננות

מנה מרשימה וטעימה ביותר

| מסעדת טאטי | פורסם 18/11/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 68 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

300 גר' שוקולד מריר
בננה קלופה
6 ביצים
שלושת רבעי כוס סוכר (150 גרם)
קצת פחות מחצי כוס קמח (50 גרם)
100 גרם מרגרינה

אופן ההכנה:

מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות.

מקציפים את הביצים עם הסוכר. מעל אמבט אדים (על להבה נמוכה) מניחים סיר ובו ממיסים את השוקולד המריר ואת המרגרינה. מועכים את הבננות עד לקבלת רסק ומוסיפים אליהן את תערובת השוקולד. מקפלים בהדרה ובעדינות את תערובת השוקולד והבננות לתוך הביצים והסוכר המוקצפים, מוסיפים את הקמח תוך כדי בחישה. מוזגים את התערובת לתוך תבנית שקעים או תבניות אישיות ומעבירם לתנור החם לאפייה של 12 דקות. מגישים חם, מומלץ עם כדור גלידה.