אוכל
צילום׃ אסתי רותם, דרך האוכל

קצפיות קינמון

שני רכיבים בלבד, חמש דקות עבודה ויש לכם נשיקות ביתיות מפנקות

אסתי רותם | mako אוכל | פורסם 23/02/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

6 קרמבואים

1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה:

1 מפרידים את קצף הקרמבואים מהעוגיות ומניחים את הקצף בקערה. מוסיפים לקערה את הקינמון. שוברים ומקפלים את הקצף והקינמון עד שהתערובת נראית דביקה אך עדיין אוורירית.

2 בשתי כפיות מניחים תלוליות קטנות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3 מייבשים את הקצפיות בתנור בחום של 100 מעלות במשך שעה. בשלב זה הקצפיות עדיין רכות מעט - הן מתקשות כשהן מתקררות. מניחים לקצפיות להתקרר לחלוטין לפני שמפרידים אותן מהנייר. שומרים בכלי אטום.

 הכנתם? ספרו לנו איך יצא!