צילום׃ אסתי רותם, דרך האוכל
קצפיות קינמון
שני רכיבים בלבד, חמש דקות עבודה ויש לכם נשיקות ביתיות מפנקות
אסתי רותם | mako אוכל
| פורסם 23/02/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (20 מנות):
6 קרמבואים
1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה:
1 מפרידים את קצף הקרמבואים מהעוגיות ומניחים את הקצף בקערה. מוסיפים לקערה את הקינמון. שוברים ומקפלים את הקצף והקינמון עד שהתערובת נראית דביקה אך עדיין אוורירית.
2 בשתי כפיות מניחים תלוליות קטנות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
3 מייבשים את הקצפיות בתנור בחום של 100 מעלות במשך שעה. בשלב זה הקצפיות עדיין רכות מעט - הן מתקשות כשהן מתקררות. מניחים לקצפיות להתקרר לחלוטין לפני שמפרידים אותן מהנייר. שומרים בכלי אטום.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!