אוכל
צילום׃ Emily Hu, spoonuniversity

טראפלס שוקולד אבוקדו

אפילו אנחנו, שדוחפים אבוקדו כמעט לכל מאכל, הופתענו לשמוע שהמרכיב הסודי בטראפלס הזה הוא אבוקדו. אבל סמכו עלינו שזה אחד הטראפלסים השווים שתאכלו

| spoonuniversity | פורסם 27/10/15 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

אבוקדו בשל בינוני

280 גרם שוקולד צ'יפס מריר

2 כפות אבקת קקאו

אופן ההכנה:

1 מרוקנים את תוכן האבוקדו ומועכים למשחה חלקה באמצעות מזלג, מיקסר ידני, או מעבד מזון.

 

2 לוקחים כמות של חצי כוס מהשוקולד צ'יפס וקוצצים אותם לחתיכות קטנות אך גסות.

 

3 ממיסים את יתר השוקולד צ'יפס במיקרוגל, בפולסים של עשר שניות. מוציאים כל פעם ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי.

 

4 מוסיפים את ממרח האבוקדו לקערת השוקולד המומס ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים פנימה את השוקולד הקצוץ ומערבבים.

 

5 מכניסים את התערובת למקרר לשעה.

 

6 מוציאם בכל פעם כף של תערובת ומגלגלים בכפות הידיים לכדור.

 

7 שופכים את אבקת הקקאו לצלחת עמוקה ומגלגלים בה את כדורי השוקולד עד שיכוסו לחלוטין. 

 

למתכון המקורי באתר של Spoon University

 

>> מצאנו מתכון מעולה לעוגת שיש קלאסית

>> ענני מרנג שוקולד שמתחשק לחבק