צילום׃ Emily Hu, spoonuniversity
טראפלס שוקולד אבוקדו
אפילו אנחנו, שדוחפים אבוקדו כמעט לכל מאכל, הופתענו לשמוע שהמרכיב הסודי בטראפלס הזה הוא אבוקדו. אבל סמכו עלינו שזה אחד הטראפלסים השווים שתאכלו
| spoonuniversity
| פורסם 27/10/15
- זמן עבודהשעה וחצי
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (20 מנות):
אבוקדו בשל בינוני
280 גרם שוקולד צ'יפס מריר
2 כפות אבקת קקאו
אופן ההכנה:
1 מרוקנים את תוכן האבוקדו ומועכים למשחה חלקה באמצעות מזלג, מיקסר ידני, או מעבד מזון.
2 לוקחים כמות של חצי כוס מהשוקולד צ'יפס וקוצצים אותם לחתיכות קטנות אך גסות.
3 ממיסים את יתר השוקולד צ'יפס במיקרוגל, בפולסים של עשר שניות. מוציאים כל פעם ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי.
4 מוסיפים את ממרח האבוקדו לקערת השוקולד המומס ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים פנימה את השוקולד הקצוץ ומערבבים.
5 מכניסים את התערובת למקרר לשעה.
6 מוציאם בכל פעם כף של תערובת ומגלגלים בכפות הידיים לכדור.
7 שופכים את אבקת הקקאו לצלחת עמוקה ומגלגלים בה את כדורי השוקולד עד שיכוסו לחלוטין.
למתכון המקורי באתר של Spoon University