צילום׃ istockphoto
ג'לי תפוח וקינמון
מתכון לקינוח מרענן וקיצי בגרסה בריאה. מתכון פשוט ומהיר
ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל
| פורסם 29/06/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1-2 כפיות רכז תפוחים טבעי (לפי מידת המתיקות הרצויה)
1 כוס מים
מעט קינמון
1 כף שבבי אגר אגר
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המרכיבים בקלחת קטנה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
2 מסננים (למקרה שנותרו שבבים של אגר אגר), ומוזגים לצנצנת או לתבנית הרצויה.
3 מצננים, בחוץ או במקרר, ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!