יח``צ׃ יחסי ציבור
גלידת עשבי תיבול
קינוח מקורי ומעולה
טארק שהואן | null
| פורסם 06/01/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-2 ליטר גלידה:
שמנת מתוקה 42 אחוז
מקל וניל
נענע, פטרוזיליה, בזיליקום ורוזמרין - 5 ענפים מכל אחד
¼1 כוס סוכר (250 גרם)
20 חלמונים
2 כוכבי אניס
אופן ההכנה:
1 מביאים לרתיחה את השמנת, האניס, הסוכר ומקל הווניל. מורידים מהאש, מוסיפים את התבלינים לתערובת השמנת ועוטפים בניילון נצמד ל-5 דקות. 2. מסננים את השמנת מהעשבים. ועושים השוואת טמפרטורות בין החלמונים והשמנת. לאחר מכן מחברים את שתי התערבות יחד עד קבלת קרם חלק. מסננים ומעבירים להקפאה למשך 5 שעות, עד להגשה. מייצרים כדור גלידה ומקשטים בעלים של עשבי התיבול.