אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

גלידת עשבי תיבול

קינוח מקורי ומעולה

טארק שהואן | null | פורסם 06/01/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-2 ליטר גלידה:

שמנת מתוקה 42 אחוז
מקל וניל
נענע, פטרוזיליה, בזיליקום ורוזמרין - 5 ענפים מכל אחד
¼1 כוס סוכר (250 גרם)
20 חלמונים
2 כוכבי אניס

אופן ההכנה:

1 מביאים לרתיחה את השמנת, האניס, הסוכר ומקל הווניל. מורידים מהאש, מוסיפים את התבלינים לתערובת השמנת ועוטפים בניילון נצמד ל-5 דקות. 2. מסננים את השמנת מהעשבים. ועושים השוואת טמפרטורות בין החלמונים והשמנת. לאחר מכן מחברים את שתי התערבות יחד עד קבלת קרם חלק. מסננים ומעבירים להקפאה למשך 5 שעות, עד להגשה. מייצרים כדור גלידה ומקשטים בעלים של עשבי התיבול.