אוכל
תמונת AVI׃ mako

גלידת מלבי

גלידה ביתית חלבית בטעם הקינוח האהוב: עם שמנת מתוקה, סירופ רימונים וקישוט לבחירתכם

איתי אלימלך | מאסטר שף | פורסם 03/12/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם שמנת מתוקה

חצי ליטר חלב

2 כפות מי ורדים

100 גרם סוכר

מיץ משני רימונים

3 כפות סוכר

שערות קדאיף / קוקוס / בוטנים (אפשר לשלב)

אופן ההכנה:

1 מבשלים את השמנת, החלב ומי הוורדים יחד עם הסוכר עד לסף רתיחה. מורידים מהאש ומסננים. סוחטים 2 רימונים גדולים למחבת עם 3 כפות סוכר ומצמצמים עד לקבלת סירופ חמוץ, מתוק וסמיך.

2 מעבירים את תערובת החלב והשמנת למכונת גלידה. בינתיים קולים את התוספות באפייה (את שערות הקדאיף מערבבים עם מעט חמאה מומסת).

3 כשהגלידה מוכנה מניחים בכלי הגשה כמה כפות מהסירופ, מעליו את הגלידה ואת התוספות.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!