תמונת AVI׃ mako
גלידת מלבי
גלידה ביתית חלבית בטעם הקינוח האהוב: עם שמנת מתוקה, סירופ רימונים וקישוט לבחירתכם
איתי אלימלך | מאסטר שף
| פורסם 03/12/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
200 גרם שמנת מתוקה
חצי ליטר חלב
2 כפות מי ורדים
100 גרם סוכר
מיץ משני רימונים
3 כפות סוכר
שערות קדאיף / קוקוס / בוטנים (אפשר לשלב)
אופן ההכנה:
1 מבשלים את השמנת, החלב ומי הוורדים יחד עם הסוכר עד לסף רתיחה. מורידים מהאש ומסננים. סוחטים 2 רימונים גדולים למחבת עם 3 כפות סוכר ומצמצמים עד לקבלת סירופ חמוץ, מתוק וסמיך.
2 מעבירים את תערובת החלב והשמנת למכונת גלידה. בינתיים קולים את התוספות באפייה (את שערות הקדאיף מערבבים עם מעט חמאה מומסת).
3 כשהגלידה מוכנה מניחים בכלי הגשה כמה כפות מהסירופ, מעליו את הגלידה ואת התוספות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!