אוכל
צילום׃ "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה

פינת הקאמבק: קדאיף

סלסילה פריכה, מתוקה ונוסטלגית, שרק מחכה שתערמו עליה קצפת

עמר זרניצקי דרומי | "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה | פורסם 02/03/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.6 58 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

חבילת שערות קדאיף
100 גרם סוכר (חצי כוס)
200 גרם מים (1 כוס)
150 גרם דבש (שלושת רבעי כוס)
תמצית מי ורדים (1 כפית)
100 גרם פיסטוק טחון (חצי כוס)

אופן ההכנה:

1 מניחים בתבנית עגולה קטנה מעט שערות ויוצרים צורת קן.

2 ממלאים בפיסטוק טחון ומכסים בעוד שערות.

3 אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-10-12 דקות.

4 מרתיחים סירופ מסוכר, דבש, מים ומי הורדים וברגע שהקדאיף יוצא מהתנור טובלים אותו בסירופ החם לחצי דקה. מצננים ומגישים.