אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

כדורי רפאלו ב-4 מרכיבים

אם אתם, כמונו, בעניין של אפס עבודה וטונות של רושם (מישהו לא?), אתם פשוט חייבים להכיר את המתכון של רון יוחננוב לכדורי רפאלו. שקד בפנים, תערובת מתוקה ואלוהית של שוקולד לבן, קוקוס וחלב מרוכז וסגור העניין

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 23/09/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 468 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם שוקולד לבן 

150 גרם קוקוס לבן טחון 

200 מ"ל חלב מרוכז ממותק 

שקדים קלויים למילוי 

לציפוי:

50 גרם קוקוס לבן טחון  

אופן ההכנה:

>> מתכונים לארוחה מפסקת

>> מתכונים לשבירת הצום

כדורי רפאלו - המרכיבים (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
כדורי רפאלו - המרכיבים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

1 ממיסים את השוקולד הלבן בקערה חסינת אש במיקרוגל (או בשיטת בן מארי).

2 אחרי שהשוקולד נמס, מוספים לקערה את החלב המרוכז ושלושת רבעי מכמות הקוקוס הטחון. מערבבים לקבלת תערובת אחידה.

3 מניחים לתערובת להתייצב כחצי שעה במקרר.

כדורי רפאלו - הטמנת השקד (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
כדורי רפאלו - הטמנת השקד|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4 מגלגלים מהתערובת כדורים (כל אחד במשקל 20 גרם, פחות או יותר) שבמרכז כל אחד מהם שקד.

5 מצפים את הכדורים ביתר הקוקוס הטחון. שומרים במקרר.

כדורי הרפאלו של רון יוחננוב (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
כדורי הרפאלו של רון יוחננוב|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

בתיאבון!