אוכל

מנת הדגל של אסף דר: מוס שוקולד עם מלח ואנדיב

קינוח קלאסי עם טוויסט קצת שונה ומרכיב מפתיע שמבטיח מנה קצת שונה

אסף דר | מאסטר שף | פורסם 28/10/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות -
Rating: 4 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

300 גרם שוקולד מריר איכותי
כוס מים
קרח
מלח ים גבישי
אנדיב טרי (עולש)

אופן ההכנה:

1 ממיסים את השוקולד במים על אש נמוכה. 2.כשהשוקולד נמס מקציפים ללא הרף מעל קערה המכילה קרח ומלח עד להיווצרות המוס. 3 מגישים בצלחת, מפזרים בעדינות מלח ים גס ואנדיב. 4.משתמשים באנדיב ככפית אכילה שנותנת מרקם פריך וממתנת את המתיקות של המוס.