מנת הדגל של אסף דר: מוס שוקולד עם מלח ואנדיב
קינוח קלאסי עם טוויסט קצת שונה ומרכיב מפתיע שמבטיח מנה קצת שונה
אסף דר | מאסטר שף
| פורסם 28/10/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים (3 מנות):
300 גרם שוקולד מריר איכותי
כוס מים
קרח
מלח ים גבישי
אנדיב טרי (עולש)
אופן ההכנה:
1 ממיסים את השוקולד במים על אש נמוכה. 2.כשהשוקולד נמס מקציפים ללא הרף מעל קערה המכילה קרח ומלח עד להיווצרות המוס. 3 מגישים בצלחת, מפזרים בעדינות מלח ים גס ואנדיב. 4.משתמשים באנדיב ככפית אכילה שנותנת מרקם פריך וממתנת את המתיקות של המוס.