אוכל
תמונת AVI׃ none

קינוח מינסטרונה פירות

חגיגה של צבעים, טעמים ומרקמים במרק מתוק של מיץ תפוזים עם המון פירות טרופיים

פרנק אזולאי | עושים שכונה | פורסם 09/12/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 1.7 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 מנגו חתוך לקוביות
1 אננס חתוך לקוביות
3 פסיפלורות
ענבים אדומים חתוכים לרבעים
תפוח חתוך לקוביות
10 תותים חתוכים לקוביות
כוס מיץ תפוזים
50 גרם סוכר
1 כף רכז פסיפלורה
סורבה פסיפלורה
חופן עלי נענע קצוצים
תרסיס שמן בטעם חמאה

אופן ההכנה:

1 מבשלים מיץ תפוזים, מוסיפים סוכר ורכז פסיפלורה. מבשלים עד להמסת הסוכר. מניחים בצד לצינון.

2 משמנים מחבת בתרסיס שמן בטעם חמאה, מוסיפים את הפירות (חוץ מהתותים) ואת הסוכר ומטגנים למספר דקות. רצוי לא לטגן את הפירות יתר על המידה כדי שהמרקם שלהם ישמר.

3 מוזגים את הפירות לקערה, מפזרים נענע קצוצה ותותים טריים.

4 מעל הפירות יוצקים את רוטב מיץ התפוזים ומעל מניחים כדור של סורבה פסיפלורה.