תמונת AVI׃ none
קינוח מינסטרונה פירות
חגיגה של צבעים, טעמים ומרקמים במרק מתוק של מיץ תפוזים עם המון פירות טרופיים
פרנק אזולאי | עושים שכונה
| פורסם 09/12/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 מנגו חתוך לקוביות
1 אננס חתוך לקוביות
3 פסיפלורות
ענבים אדומים חתוכים לרבעים
תפוח חתוך לקוביות
10 תותים חתוכים לקוביות
כוס מיץ תפוזים
50 גרם סוכר
1 כף רכז פסיפלורה
סורבה פסיפלורה
חופן עלי נענע קצוצים
תרסיס שמן בטעם חמאה
אופן ההכנה:
1 מבשלים מיץ תפוזים, מוסיפים סוכר ורכז פסיפלורה. מבשלים עד להמסת הסוכר. מניחים בצד לצינון.
2 משמנים מחבת בתרסיס שמן בטעם חמאה, מוסיפים את הפירות (חוץ מהתותים) ואת הסוכר ומטגנים למספר דקות. רצוי לא לטגן את הפירות יתר על המידה כדי שהמרקם שלהם ישמר.
3 מוזגים את הפירות לקערה, מפזרים נענע קצוצה ותותים טריים.
4 מעל הפירות יוצקים את רוטב מיץ התפוזים ומעל מניחים כדור של סורבה פסיפלורה.