אוכל
צילום׃ אודי אסרף, יחסי ציבור

קוקו פקאן עם קרם טופי

כדורי סורבה קוקוס קרירים ומפנקים בציפוי שברי פקאן סיני ורוטב שמנתי של מייפל וסילאן

אודי אסרף | מסעדת סיימון | פורסם 30/12/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

500 גרם סורבה קוקוס
250 גרם פקאן סיני מסוכר
100 מ"ל שמנת מתוקה
50 מ"ל מייפל
50 מ"ל סילאן

אופן ההכנה:

1 גורסים את הפקאן הסיני לשבבים, יוצרים בעזרת סקופ (כף גלידה) כדורים מהסורבה ועוטפים את הכדורים בשבבי הפקאן. מכניסים בחזרה למקפיא.

2 בסיר קטן נפרד מחממים על להבה נמוכה את השמנת, המייפל והסילאן, תוך כדי בחישה (לא להביא לרתיחה).

3 מורידים מהאש ויוצקים את הרוטב בצלחת עמוקה. מניחים מעל את כדורי הסורבה ומגישים.