צילום׃ אודי אסרף, יחסי ציבור
קוקו פקאן עם קרם טופי
כדורי סורבה קוקוס קרירים ומפנקים בציפוי שברי פקאן סיני ורוטב שמנתי של מייפל וסילאן
אודי אסרף | מסעדת סיימון
| פורסם 30/12/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
500 גרם סורבה קוקוס
250 גרם פקאן סיני מסוכר
100 מ"ל שמנת מתוקה
50 מ"ל מייפל
50 מ"ל סילאן
אופן ההכנה:
1 גורסים את הפקאן הסיני לשבבים, יוצרים בעזרת סקופ (כף גלידה) כדורים מהסורבה ועוטפים את הכדורים בשבבי הפקאן. מכניסים בחזרה למקפיא.
2 בסיר קטן נפרד מחממים על להבה נמוכה את השמנת, המייפל והסילאן, תוך כדי בחישה (לא להביא לרתיחה).
3 מורידים מהאש ויוצקים את הרוטב בצלחת עמוקה. מניחים מעל את כדורי הסורבה ומגישים.