אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

דובדבני אמרנה במרציפן

פינוק מושלם: כדור מרציפן עם לב של דובדבן וציפוי שוקולד מריר

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 26/02/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כ-20 דובדבני אמרנה

200 גרם מרציפן

150 גרם שוקולד מריר

כפית שמן

אופן ההכנה:

1 מסננים כ-20 דובדבנים מהרוטב.

2 לשים מעט את המרציפן לריכוך. לוקחים כדור קטן של מרציפן, מועכים אותו לצורת פיתה ועוטפים דובדבן. מגלגלים בידיים לכדור ומניחים בצלחת.

3 חוזרים על הפעולה עם כל הדובדבנים, עד שנגמר המרציפן.

4 מכניסים לקירור של כחצי שעה.

5 שמים את השוקולד בכוס וממיסים בפולסים במיקרו.

6 כשהכל נמס מוסיפים כפית שמן ומערבבים היטב.

7 מוציאים את הכדורים מהמקרר, נועצים קיסם בכדור, טובלים בשוקולד המומס, מנערים עודפים ומניחים על נייר אפיה עד שהשוקולד מתקשה מחדש.

>> למשלוח המנות השלם