אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל

פאדג' שוקולד לבנדר

עוגת פאדג' עשירה ועסיסית עם הפתעה סגולה של לבנדר במרכז

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 26/02/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.3 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

3/4 כוס חלב ממותק

כפית פרחי לבנדר

כוס סוכר

קורט מלח

כוס שוקולד ציפס מריר

2 כוסות מרשמלו לבן

לפס הסגול באמצע

חצי כוס מרשמלו לבן

2 כפות חלב ממותק

50 גרם שוקולד לבן

2 טיפות צבע מאכל סגול

אופן ההכנה:

1 שמים בקערה קטנה חלב ממותק ופרחי לבנדר ומחממים דקה במיקרו. מניחים בצד ל-10 דקות.

2 מסלקים את פרחי הלבנדר בעזרת כפית (הם צפים) ומעבירים את הנוזל לסיר.

3 מוסיפים לסיר סוכר ומלח ומביאים לרתיחה. כשרותח מורידים מהאש, מוסיפים מרשמלו ושוקולד ומערבבים עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה.

4 מעבירים לתבנית בגודל 20X20 ס"מ מרופדת בנייר אפיה, מיישרים ומקררים במקרר כשעתיים. מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות.

אם רוצים פס סגול באמצע:

1 שמים בקערה קטנה חצי כוס מרשמלו לבן, 2 כפות חלב ממותק ו-50 גרם שוקולד לבן.

2 ממיסים במיקרו בפולסים עד שהכל נמס.

3 מערבבים פנימה 2 טיפות של צבע מאכל סגול.

4 שמים בתבנית חצי מכמות תערובת השוקולד-לבנדר, מעל מפזרים מהתערובת הסגולה ומכסים מתערובת השוקולד שנותרה.

>> למשלוח המנות השלם