אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

עוגיות שוקולד ומרשמלו

אין דבר כיפי יותר מלמצוא על השיש צנצנת מלאה בעוגיות שוקולד. רגע, יש - למצוא צנצנת מלאה בעוגיות שוקולד עם מרשמלו. אז למה שלא תעשו לשאר בני הבית שלכם את היום? 20 דקות של עבודה, זה כל מה שזה מצריך מכם

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 18/08/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 102 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3/4 כוס שוקולית לאפייה

1/2 2 כוסות קמח

כפית אבקת אפייה

חצי כפית מלח

200 גרם חמאה רכה

1/2 כוס סוכר חום

1/2 כוס סוכר לבן

2 ביצים

לציפוי:

15 יחידות מרשמלו (עדיף לבן)

1/2 כוס סוכר לבן

אופן ההכנה:

1 גוזרים את המרשמלו ל-3 חלקים לרוחב במספריים.

2 מערבבים בקערה קמח, שוקולית, אבקת אפייה ומלח.

3 מעבדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה עם שני סוגי הסוכרים, עד שמתקבלת תערובת בהירה וקרמית. מוסיפים ביצים, בכל פעם אחת, ומערבבים להטמעה מלאה. מאחדים את שתי התערובות בעדינות. מכסים את הבצק ומעבירים למקרר לכחצי שעה. 

4 מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

עוגיות שוקולד ומרשמלו (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
נועצים בכל עיגול את המרשמלו הגזור|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

5 מוציאים את הבצק מהמקרר ויוצרים ממנו כדורים. מגלגלים את הכדורים בסוכר ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. נועצים בכל כדור פיסת מרשמלו שגזרנו מקודם. 6. מכניסים לתנור ואופים 12-15 דקות.

בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל

>> בפעם הקודמת הכנו מאפינס שוקולד עם שוקולד צ'יפס לבן
>> המיזם שיביא לכם את השוק עד הבית