מעדן אורז עם דבש חרובים
השף ברק חורש עם עוד מתכון מתוק לט"ו בשבט
ברק חורש | יופי של יום
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
2 כוסות חלב טרה 3%
2 מיכל שמנת מתוקה טרייה 32%
3 כפות (שטוחות) סוכר
5 כפות אורז טחון
2 כפות מתק (דבש) חרובים
אופן ההכנה:
1 מחממים בסיר על להבה נמוכה את החלב, שמנת המתוקה, הסוכר והאורז תוך כדי ערבוב תמידי.
2 לאחר כ - 10 דקות, מוסיפים את מתק החרובים ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה (כמו פודינג).
3 מסירים מהאש ומוזגים לצלוחיות אישיות / כוסות ומצננים במקרר כ – 20 דקות ומגישים.