אוכל

מעדן אורז עם דבש חרובים

השף ברק חורש עם עוד מתכון מתוק לט"ו בשבט

ברק חורש | יופי של יום | פורסם 13/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

2 כוסות חלב טרה 3%
2 מיכל שמנת מתוקה טרייה 32%
3 כפות (שטוחות) סוכר
5 כפות אורז טחון
2 כפות מתק (דבש) חרובים

אופן ההכנה:

1 מחממים בסיר על להבה נמוכה את החלב, שמנת המתוקה, הסוכר והאורז תוך כדי ערבוב תמידי.

2 לאחר כ - 10 דקות, מוסיפים את מתק החרובים ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה (כמו פודינג).

3 מסירים מהאש ומוזגים לצלוחיות אישיות / כוסות ומצננים במקרר כ – 20 דקות ומגישים.