אוכל
צילום׃ Greg Elms, GettyImages IL

אגסים מבושלים בחלב קוקוס

בליווי סורבה ליצ'י

טארק שהואן | null | פורסם 19/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

5 אגסים קלופים
1 מקל וניל
500 גרם חלב קוקוס
220 גרם סוכר (1 כוס+כף)
1 מקל קינמון
סורבה ליצ'י

אופן ההכנה:

1 בסיר מבשלים את האגסים עם כל המרכיבים עד שהם מתרככים 2. על כל אגס מוזגים קצת מהרוטב ומגישים עם כדור סורבה ליד.