צילום׃ Greg Elms, GettyImages IL
אגסים מבושלים בחלב קוקוס
בליווי סורבה ליצ'י
טארק שהואן | null
| פורסם 19/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (5 מנות):
5 אגסים קלופים
1 מקל וניל
500 גרם חלב קוקוס
220 גרם סוכר (1 כוס+כף)
1 מקל קינמון
סורבה ליצ'י
אופן ההכנה:
1 בסיר מבשלים את האגסים עם כל המרכיבים עד שהם מתרככים 2. על כל אגס מוזגים קצת מהרוטב ומגישים עם כדור סורבה ליד.