צילום׃ אנטולי מיכאלו, רגעים מתוקים, הוצאת קוראים
פונדו שוקולד
מתכון לקינוח חווייתי שמשתלב נפלא עם פרי, עוגה, או כל דבר מתוק שאוהבים
דיוויד לוי | רגעים מתוקים, הוצאת קוראים
| פורסם 26/12/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
לפונדו:
מיכל שמנת מתוקה
1/4 כוס ליקר שוקולד
100 גר' שוקולד חלב מטבעות מאיכות טובה
150 גר' שוקולד מריר מאיכות טובה
קורט מלח
1/4 כוס סירופ מייפל
להגשה:
1 כוס קוביות אננס טרי
1 כוס בננה בשלה פרוסה לעיגולים
מרשמלו בשני צבעים
קוביות אינגליש קייק
קוביות אפרסק
אופן ההכנה:
1 מחממים בסיר את כל חומרי רוטב השוקולד עד לרתיחה.
2 מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כדקה.
3 מעבירים לסיר של פונדו עם נר דולק, מפזרים מסביב את כל המצרכים לטבילה ומתחילים בחגיגה.