אוכל
צילום׃ istockphoto

סופלה שוקולד

סיום מופלא לכל ארוחה

| תחרות מתכוני השוקולד של עלית | פורסם 18/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 132 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גר' שוקולד מריר

125 גר' חמאה

125 גר' קמח

125 גר' סוכר

4 ביצים

50 גר' שקדים קלויים גרוסים

8 תבניות אישיות

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

להמיס על אדים את השוקולד, החמאה ולהוריד מהאש להוסיף סוכר, קמח וביצים בהדרגה לשמן את התבניות האישיות ולפזר מהשקדים לצקת את התערובת לתבניות ולאפות 10 דקות בדיוק בטמפרטורה של 200 מעלות בתנור שחומם מראש להגיש עם כדור גלידה ולפזר אבקת סוכר

>> הנה עוד מתכון טוב לסופלה שוקולד