צילום׃ none
טרייפל מדהים!!
אחד מקינוחי הרושם המעולים שלי - עובדים פחות מחצי שעה, מקבלים קינוח מרהיב ומושקע וקוצרים מחמאות! :-)
morangolan1 | מתכוני גולשים
| פורסם 30/03/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
בסיס לטורט וניל (מכיל 3 טורטים)
2 כוסות חלב
2 שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
חצאי אפרסקים משומרים -לפרוס לפרוסות
קונפיטורת תותים.להגשה - גביע גדול ועמוק על רגל.
אופן ההכנה:
1 מקציפים במיקסר חלב, שמנת ופודינג עד לקבלת קצפת.
2 מניחים בבסיס הגביע שכבה אחת של טורט,
ומרטיבים אותה מעט עם הנוזלים של שימורי האפרסקים,
3 מניחים מעל הטורט בשולי הקערה קונפיטורת תותים (כך שיראו אותה בכל היקף הכלי),
4 ממלאים את הכלי בשליש מהקצפת שהכנו,
5 מפזרים מעל הקצפת פלחי אפרסקים.
6 חוזרים על שלבים 2-5 עוד פעמיים.
* גיוונים:
אפשר להרטיב את הטורטים במשהו אלכוהולי,
אפשר להחליף את האפרסקים בכל פרי אחר (תותים, אננס...)