אוכל
צילום׃ none

טרייפל מדהים!!

אחד מקינוחי הרושם המעולים שלי - עובדים פחות מחצי שעה, מקבלים קינוח מרהיב ומושקע וקוצרים מחמאות! :-)

morangolan1 | מתכוני גולשים | פורסם 30/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 188 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

בסיס לטורט וניל (מכיל 3 טורטים)

2 כוסות חלב

2 שמנת מתוקה

2 פודינג וניל

חצאי אפרסקים משומרים -לפרוס לפרוסות

קונפיטורת תותים.להגשה - גביע גדול ועמוק על רגל.

אופן ההכנה:

1 מקציפים במיקסר חלב, שמנת ופודינג עד לקבלת קצפת.

2 מניחים בבסיס הגביע שכבה אחת של טורט,

ומרטיבים אותה מעט עם הנוזלים של שימורי האפרסקים,

3 מניחים מעל הטורט בשולי הקערה קונפיטורת תותים (כך שיראו אותה בכל היקף הכלי),

4 ממלאים את הכלי בשליש מהקצפת שהכנו,

5 מפזרים מעל הקצפת פלחי אפרסקים.

6 חוזרים על שלבים 2-5 עוד פעמיים.

* גיוונים:

אפשר להרטיב את הטורטים במשהו אלכוהולי,

אפשר להחליף את האפרסקים בכל פרי אחר (תותים, אננס...)