אוכל
צילום׃ יח"צ

קן קדאיף במילוי קרם לבן

קינוח עדין ומלטף

| mako | פורסם 18/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.6 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם שערות קדאיף (להשאיר כמה שערות מחוץ למקרר לפני השימוש)
100 גרם אבקת סוכר
50 גרם חמאה מזוקקת מומסת

לקרם

500 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן (בלגי)

אופן ההכנה:

מסננים מעל שערות הקדאיף את אבקת הסוכר עד שכל השערות מצופות. שופכים את החמאה המומסת ומערבבים היטב. מסדרים את השערות בכלי אישי ואופים עד שהן מזהיבות.

קרם: מביאים שמנת לסף רתיחה ומורידים מהאש. שופכים שוקולד, מערבבים לקרם חלק ומכניסים למקרר ל-24 שעות. מקציפים לקרם יציב, ומחלקים בקעריות מעל לשערות הקדאיף.