אוכל
צילום׃ yammiesnoshery.com

בראוניז שיש שוקולד-עוגת גבינה

אם היה לכם ספק שגבינה ושוקולד הם החברים הכי טובים, הנה ההוכחה הסופית. הבראוניז האלה לא רק יפים, הם גם ממש טעימים. אם מישהו מחפש אותנו, אנחנו במטבח

| yammiesnoshery | פורסם 27/10/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 68 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (24 מנות):

לבראוניז:

240 גרם חמאה, מומסת

1/4 2 כוסות סוכר לבן

4 ביצים בגודל L

כף תמצית וניל

1/4 1 כוס אבקת קקאו

1/2 כפית מלח

כפית אבקת אפייה

1/2 1 כוסות קמח לבן

2 כוסות שוקולד צ'יפס

לעוגת גבינה:

225 גרם גבינת שמנת, מרוככת (לריכוך הגבינה יש להשאיר אותה מחוץ למקרר עד שתגיע לטמפרטורת החדר)

1/3 כוס שמנת חמוצה

1/2 כוס סוכר לבן

1/2 כפית תמצית וניל

ביצה

אופן ההכנה:

1 משמנים תבנית בגודל 23*33 ומחממים תנור ל-175 מעלות.  

 

2 ממיסים את החמאה והסוכר במיקרוגל בפולסים של 20 שניות (בכל עצירה מוציאים ומערבבים), או על הכיריים (לבשל עד שמתחיל לבעבע, מערבבים מדי פעם).

 

3 מניחים בצד לפחות לעשר דקות, עד שהתערובת תתקרר, ומערבבים פנימה ביצים ותמצית וניל לתערובת חלקה.

 

4 מוסיפים פנימה אבקת קקאו, מלח, אבקת אפיה וקמח ומערבבים עד שהתערובת חלקה. מערבבים פנימה את השוקולד צ'יפס ושופכים את התערובת לתבנית.

 

5 בקערה נפרדת, מערבבים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר, תמצית וניל וביצה לתערובת חלקה.

 

6 חורצים בבלילת הבראוניז תעלות לאורך באמצעות קצה של כף עץ (או חלקה התחתון של כף רגילה), ומוזגים לתוכן את תערובת הגבינה. אמורות לצאת כחמש תעלות שחוצות את התבנית לאורכה.

 

7 באמצעות סכין חותכים שורות לרוחב לכל עומקה של התבנית (בכיוון ההפוך לתעלות).

 

8 אופים 40-30 דקות (תלוי כמה "דביקים" אתם אוהבים את הבראוניז שלכם).

 

9 שומרים בקירור עד להגשה.

 

המתכון המקורי בבלוג Yammies Noshery

 

>>הכירו את הדור הבא של כדורי השוקולד

>>פאי אגוזים לעצלנים: חיתוכיות אגוזים וקרמל