טוויל עם רוטב תותים מפנק
בתוספת גלידת וניל
חיים כהן | מועדון ארוחת הערב
| פורסם 19/02/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
גלידת וניל מוכנה
לטוויל
100 גרם קמח
100 גרם אבקת סוכר
3 חלבונים
100 גרם חמאה מומסת
לתותים
3 סלסילות תותים
סוכר
אופן ההכנה:
1 מכינים את הטוויל: מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). 2. מערבבים את המרכיבים למסה חלקה. 3. בעזרת קלף פלסטיק, מורחים עיגולים דקים מהמסה על משטח סיליקון, ואופים 3-4 דקות, עד שהעיגולים משחימים רק בשוליים.4. מנקים את התותים מעלים, חותכים, מניחים בקערה, מפזרים מעל סוכר ומניחים בצד. 5. בזמן שהטוויל בתנור טוחנים את התותים בבלנדר מוט.6. מרכיבים את המנה: מוציאים את הטוויל מהתנור ומגלגלים מיד.7. ממלאים כל גביע בגלידה, יוצקים מעל את רוטב התותים ומקשטים בטוויל.