אוכל

טוויל עם רוטב תותים מפנק

בתוספת גלידת וניל

חיים כהן | מועדון ארוחת הערב | פורסם 19/02/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.1 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

גלידת וניל מוכנה

לטוויל

100 גרם קמח
100 גרם אבקת סוכר
3 חלבונים
100 גרם חמאה מומסת

לתותים

3 סלסילות תותים
סוכר

אופן ההכנה:

1 מכינים את הטוויל: מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). 2. מערבבים את המרכיבים למסה חלקה. 3. בעזרת קלף פלסטיק, מורחים עיגולים דקים מהמסה על משטח סיליקון, ואופים 3-4 דקות, עד שהעיגולים משחימים רק בשוליים.4. מנקים את התותים מעלים, חותכים, מניחים בקערה, מפזרים מעל סוכר ומניחים בצד. 5. בזמן שהטוויל בתנור טוחנים את התותים בבלנדר מוט.6. מרכיבים את המנה: מוציאים את הטוויל מהתנור ומגלגלים מיד.7. ממלאים כל גביע בגלידה, יוצקים מעל את רוטב התותים ומקשטים בטוויל.